Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Надежда-94 ООД

LG_Nadejda94
гр. Кърджали 6600
кв. Студен кладенец ул. „Дарец” 9
Кърджалийска област
тел: 0361 62565, 0895 703 705
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Началото е поставено през 1994 г. от двама ентусиазирани млади мъже, обединени от дългогодишно приятелство и страст към предизвикателствата.
„Надежда-94” ООД е 100% частна собственост, с основна дейност производство и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма, стъклопакети и окачени фасади, еталбонд.
За повече от 15-годишното съществуване на компанията, успяхме да превърнем името си в синоним на професионализъм, надеждност, постоянство и качество. На нас се довериха клиенти като: „АТМ Център” АД – София, „ВЛАДИМИРОВИ ГРУП” ЕООД – Кърджали, „ХЛЕБОПРОИЗВОДСТВО” АД – Кърджали, ГД „ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ И ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО”, ДГС – Кърджали, ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ И ГОРИ” – Кърджали, КОМПЛЕКС „УЧЕНИЧЕСКИ ОБЩЕЖИТИЯ” – Кърджали, МБАЛ „АТАНАС ДАФОВСКИ” – Кърджали, ОД МВР – Кърджали, НЛРС-СЛРБ – София, „ТЕД ИНВЕСТ” ЕООД – Пловдив, офиси на Прокредит Банк, офиси М-тел в страната, училища и детски градини в Кърджали и региона.
Продуктите на „Надежда-94” ООД се приемат много добре, както на българския пазар, така и в страни като Белгия, Гърция, Италия, Швеция.Изнасяме наша продукция за фирми и частни лица /с или без монтаж, по желание на клиента/.
Разполагаме с постоянен екип от около 50 служители, които отговарят на специфичните изисквания за образование, опит и квалификация. Всички те носят своята отговорност за изпълнението на поръчката на всеки един от работните и етапи, като в рамките на своята компетентност подсигуряват качеството на крайния продукт.
Мениджърският екип поддържа постоянна връзка с клиента – от възлагането на поръчката, до нейното окончателно приключване.
„Надежда-94” ООД разполага с две производствени бази на територията на гр. Кърджали, оборудвани със съвременна техника и технологии за производство на ПВЦ и алуминиева дограма, с качества, отговарящи на изискванията на световните стандарти. Месечният производствен обем е над 2500 кв.м. дограма.
Обособени са следните производствени цехове:
– Цех за производство на ПВЦ прозорци и врати:
– Цех за произвоство на стъклопакети:
– Цех за алуминиева дограма:
– Цех за производство на метални усилители, оборудван с мостов кран и автоматична ролкова машина на ЗММ – Златоград.
– Цех за вътрешни и външни щори и противонасекомни мрежи
Фирмата разполага със собствен транспорт и монтажни групи, което позволява бързо и навременно обслужване на територията на цялата страна.
В съответствие с предлаганите нови продукти на нашите доставчици, „Надежда-94“ ООД постоянно разширява гамата на предлаганите изделия, прилагайки съвременните тенденции за изработка и монтаж.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.