Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Мулти Комфорт ООД

LG_MultiKomfort
гр. Казанлък
ул. "Старозагорска" No 1
Старозагорска област
тел: 043 163 988, факс: 043 163 988,
GSM: 0878 563 988
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Основната дейност на фирма МУЛТИ КОМФОРТ е изработка, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма , окачени фасади,изделия от метал, блиндирани, интериорни и гаражни врати.Търговия с аксесоари , профили за дограма и поликарбонатни плоскости.

За да бъдем оперативни и конкурентноспособни и за да отговорим по най-адекватен начин на специфичните нужди на всеки локален пазар, ние откриваме представителства близо до нашите клиенти. Фирмената политика, да се търсят начини за по-пълно, комплексно и качествено обслужване на клиентите ни.

МУЛТИ КОМФОРТ ООД гарантира на своите клиенти, че всяка една част от готовия ни продукт, наистина притежава най-сполучливото съотношение между качество и цена, което съществува в световен мащаб. От самото начало до сега ние успяхме да наложим нашето име в бранша и да се утвърдим като една от водещите фирми за проектиране, изработка и монтаж на нашите продукти в гр. Казанлък и страната. Натрупаният опит и изграденото доверие към нашите контрагенти и бизнес партньори са доказателство за доброто и име. Поради това всички елементи, вградени в изделията на МУЛТИ КОМФОРТ отговарят на най-строгите стандарти за качество DIN и TUV, а също и на БДС и ISO. Амбицията на фирмата е да разширява последователно богатата гама изделия от PVC и алуминиеви профили, предназначени за задоволяване на все по-широкия спектър от изисквания на крайния потребител.

Профилите с които работим са:
“SALAMANDER“ – немска PVC система произвеждана единствено в Германия.
“KMG“-българска PVC система произведена по австрийска технология.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.