Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

МКМ-БГ Груп ООД, Ямбол

LG_MKM
гр. Ямбол
ул. "Браила" № 10
Ямболска област
тел: 046 662 705, факс: 046 662 705,
046 662 776
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

МКМ – БГ ГРУП ООД е създадена през 2001 година с предмет на дейност внос и търговия със строителни материали.
От 2002 година сме ексклузивен представител за Балканския полуостров на водещата европейска компания ТЕХНО-Николь ( Русия) – производител на битумни хидроизолационни мембрани, битумни керемиди, течни хидроизолационни и пароизолационни материали.
Също така сме отлични партньори на: КРОНОШПАН БЪЛГАРИЯ, производител на OSB и QSB плоскости.

МКМ е представител на българския пазар и за търговските марки и продукти:

„Деворекс“ – PVC водоотвеждащи системи;
„Дарволекс“ – подови и фасадни настилки.
От 2011 г. притежаваме „Рувитекс“ ЕООД – единствената в България фабрика за производство на PVC хидроизолационни мембрани за покриви и фундаменти.

От 2011 г. притежаваме „Рувитекс“ ЕООД – единствената в България фабрика за производство на PVC хидроизолационни мембрани за покриви и фундаменти.

Освен внос и дистрибуция на строителни материали предлагаме проектиране, инженеринг и консултации, относно изработването и монтажа на системи и комплексни решения в строителството на сгради и съоръжения. Инженеринговият екип на компанията отговаря многоцелево на потребностите на пазара и предлага иновативни продуктите и компетентни авангардни решения. Факт от натрупаният многогодишен опит при прилагането в експлоатация на топло- и хидроизолационните системи е големият брой референтни обекти, изпълнени от нас и съвместното ни сътрудничеството с нашите партньори.

Търговският екип осъществява бизнес контакти на територията на цялата страна , като извършва доставки към търговски и строителни фирми, индустриални предприятия и физически лица.

В списъка с клиенти се намират голяма част от водещите в страната строителни фирми и търговски дистрибуторски компании на строителни материали.

Фирмата присъства и на пазарите в Румъния, Сърбия, Русия и Украйна.

За нас е важно клиентите да получат максималната техническа информация при решаването на идейни проекти в строителството или ремонти на съществуващи сгради, както и гаранция за качествено извършен монтаж от специалисти.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.