Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Ми-Бакс Петър Станулов ЕТ, Пирдоп

LG_MibaksPetarStanulov
гр.Пирдоп
бул. "Панагюрско шосе" № 16
Софийска област
тел: 07181 8888, GSM: 0878 133 142
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Фирма „Ми – Бакс“ заема челни позиции в продажбата, проектирането и монтажа на отоплителни, водопроводни, климатични и Вик инсталации.
„Ми-Бакс“ е основана през 2004г. И от известно време сътрудничи успешно с много от водещите фирми на българския пазар. Благодарение на това и на скока, който направихмте през последните няколко години, ние разполагаме с изключително ранообразие от продукти.
Персонала на фирмата е висококвалифициран. Монтажната група разполага с необходимата съвременна техника и опит за качествено инсталиране и пускане в действие на отоплителна, климатична и вентилационна техника.
„Ми-Бакс“ поддържа богата гама от артикули благодарение на успешното си сътрудничество с много от водещите фирми в България.
ЕТ „Ми-Бакс“ предлага всичко – от най-дребните детайли до комплексни отоплителни, водопроводни, климатични, вентилационни инсталации и слънчеви системи.
Вашият избор е изключително важен за нас, затова се опитваме да предоставим максимално количество артикули, от които да подберете това, което наистина ви е необходимо.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.