Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Мега електроникс – АП ООД

LG_MegaelektroniksAP
София
ул. „Иван Сусанин” 43
София-град област
тел: 02/ 468 79 47
0893 645 726
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Мегаелектроникс АП ООД е една от водещите фирми за климатична техника, позната на българския пазар. За кратко време успя да се наложи на динамичния пазар като предложи на клиентите си богат продуктов каталог, разнообразие на водещи марки и модели, качествен и бърз монтаж, конкурентни цени и внимание към всеки клиент.

През годините Мегаелектроникс АП ООД увеличаваше мрежата си от клиенти, като достигна не малък брой сключени договори за монтаж и поддръжка на климатична инсталация с различни търговски вериги. С повишения обем на работа се увеличаваше и екипа.Сега можем да се похвалим с мобилни групи от специалисти – монтажници и техници, чиято численост да е достатъчна и в най-пиковите сезони.
Екипът ни се състои от млади и амбициозни специалисти с новаторско виждане, провокирано от многообразието на реализираните поръчки.
Към момента имаме собствени магазини в София и няколко областни града в България, както и изградени многобройни партньорски отношения с колеги от цялата страна, които монтират климатична техника закупена от нас. Ние ви предлагаме повече от едно решение за климатизация на Вашия дом или офис, съобразено с изискванията Ви за комфорт и надеждност на техниката. В удобно за Вас време извършваме безплатни огледи на помещението и заедно обсъждаме вариантите за монтаж на климатика. За избора на всеки тип климатик може да разчитате на пълната ни гама от сплит системи, многофунционални канални климатици, икономични подови и касетъчни климатици, универсални подово-таванни климатици, както и стенни многоблокови мултисплит системи, многозонови климатични системи – VRV и VRF, системи чилър фанкойл до централни системи за вентилация и климатизация на въздуха.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.