Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Мевида ООД

LG_Mevida
Казанлък
ул. "Трети март" № 16
Старозагорска област
тел: 0431 641 11, факс: 0431 643 63,
GSM: 0885 282 979
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Дейността на фирмата е свързана с отоплителна техника – ние се стремим да улесним максимално пазаруването Ви при нас, като ви предлагаме пълен комплект услуги – от проектиране, през доставка, до монтаж и сервиз. Предимствата да използвате нашата фирма са, че поемаме всички задължения – от проектирането до монтажа, както и безплатна доставка. С откриване на три магазина в различни части на град Казанлък се стремим да улесним нашите клиенти, като предлагаме стоките и услугите си по-близо до техния дом.
В нашите магазини предлагаме цялата гама котли на газ, ток, течно и твърдо гориво и комбинирани.Предлагаме също така цялата необходима арматура, различни видове тръби, отоплителни тела (радиатори) от стомана, чугун и алуминий.
Фирмата разполага и с богат асортимент от помпи – за дълбок сондаж, циркулярни, напорни, хидрофорни системи, помпи з отпадни води, водни каскади, фонтани, филтри и филтриращи системи.Дейността ни по продажба на изолации включва термо изолации на котли – пещи с темтература до 1000″ C, изолация на тръби и въздуховоди, както и хидроизолация за основи на сгради, поземни стени и покриви.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.