Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Марси-ПКМ ООД

LG_MarsiPKM
гр. Пловдив
ж.к. "Тракия", бул. "Освобождение" №: 57
Пловдивска област
тел: 032 588 069, GSM: 0888 379 788
0886 269 863
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Ние, от МАРСИ ПКМ, сме оторизиран дилър на японската марка Daikin, световен лидер в производството на климатици и климатични инсталации. Поддържаме широка гама от продуктите на Daikin – иновативна и надежда технология за оптимално охлаждане и отопление. Климатиците са подходящи за монтаж както на обществени, така и на жилищни сгради, като те спестяват значително количество енергия и доставят само действително необходимата мощност.

Фирма МАРСИ ПКМ е част от партньорската програма Daikin HOME C°MFORT EXPERT за качество и надеждност на обслужването на климатици с марката Daikin. Нашите специалисти са висококвалифицирани и имат компетенцията да отговорят на всички въпроси на клиентите и да дадат професионални съвети относно климатичните системи. Клиентите могат да разчитат на нас за техническата поддръжка – гаранционният и следгаранционен сервиз, монтаж, демонтаж, поддръжка и ремонт на климатичните системи, които реализираме в кратки срокове.

Разполагаме със собствен сервиз с обучени и опитни монтажисти и техници на климатици и климатични системи, което предоставя на клиентите обслужване на високо равнище по време на гаранцията и извън нея. Доверявайки се на нашето професионално мнение в избора на климатик и при поддръжката му, вие получавате сигурност, максимален комфорт и надеждност на продукта за дълго време. Гарантирано намирате най-добрия продукт за отопление или охлаждане на Вашия дом, офис, банка, магазин, хотел, ресторант и т.н. – климатични системи с висока степен на енергийна ефективност и дълъг ескплоатационен период.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.