Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Крейн ООД

LG_Kreyn
Пловдив
ул."Коматевско шосе“ № 26
Пловдивска област
тел: 032 657 578, факс: 032 657 580
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Крейн ООД е специализирана компания за проектиране, производство и доставка на фотоволтаични панели, по технология – моно и поликристал, и различни соларни приложения.
Фирмата е насочила усилията си в разработването на соларни системи, чрез които да се осигури рентабилен и икономичен източник на електрическа енергия, като:
Домашни фотоволтаични (соларни) системи
Соларни помпи за вода
Преносими фотоволтаични системи
Фотоволтаични навеси
Мобилни хладилни камери използващи електричество произведено от фотоволтаични модули
Автономен хладилен склад
Фотоволтаична система за строителен контейнер
Производствената линия е с годишен капацитет от 2 MW и дава възможност да се произвеждат фотоволтаични модули намиращи приложение в разнообразни типове соларни системи – автономна, мрежова и хибридна.
Въпреки, че в произвежданите от Крейн ООД соларни модули се влагат качествени материали от доказани производители, нашите инженери са разработили и внедрили Система за Контрол на Процесите /контролиран процес/. Това гарантира постоянството на произведените от нас фотоволтаични модули през годините на експлоатация.
Амбициите на фирмата да следва тенденциите на развитие на фотоволтаици в световен мащаб я правят надежден партньор. Ние осигуряваме на нашите клиенти конкурентни цени и условия, срещу високо качество на продуктите и безупречно обслужване. С наша помощ инвеститорите и компаниите могат да реализират своите идеи и фотоволтаични проекти.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.