Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Ко Ин Ко-63 ЕООД

LG_KoinKo
гр. Стара Загора
ул. "Х. Д. Асенов" 119
Старозагорска област
тел: 0899 911 779
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Ко ин Ко 63 ЕООД е водеща фирма в областа на климатизацията – битова и централна. Фирмата е с доказан опит, изградена от професионалисти със задълбочени познания в областта на изграждането на климатични инсталации и на цялостни решения по осигуряване на оптимален микроклимат в офис сгради, бизнес сгради, телекомуникационни центрове, фруктобази за съхранение на плодове и зеленчуци, компютърни зали, хотели, частни къщи и др. Винаги в крак с иновациите, ние помагаме на своите клиенти да направят интелигентен избор сред многообразието от предложения като трансформираме и най-сложните технологии в разбираеми и функционални решения.
Ко ин Ко 63 ЕООД работи за успеха и развитието на бизнеса на нашите клиенти, съчетавайки най-новите постижения в системите за добиване на ел. енергия от ВЕИ с нашите професионални услуги.
Ко ин Ко 63 ЕООД непрекъснато инвестира и подобрява компетентността на екипа от предпродажбени специалисти, опитни инженери, професионални мениджъри на проекти и отлични специалисти по поддръжка и обслужване на вече изградените съоражения.
Ко ин Ко 63 ЕООД е с отлична репутация и солиден опит в изпълнението на редица проекти и постоянно доказва, че е надежден и коректен партньор.
Ко ин Ко 63 ЕООД е партньор и оторизиран сервизен център на:
КЛИМАКОМ ЕООД гр.София –вносител за България на MITSUBISHI ELECTRIC
ЕКО-КЛИМА гр.Бургас –вносител за България на OSAKA
АТАРО КЛИМА ЕООД гр.Пловдив –вносител за България на DAIKIN.
НАШАТА цел е чрез внедряване на най-авангардните технологии, съобразени със спецификата и ограниченията на проекта, да предложим уникално, според нуждите ви, решение което се характеризира с масимум комфорт и ефективност при експлоатацията , на разумна цена.
ПРИ НАС ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ.
• Изграждане на Фотоволтаични системи
• Системи ВЪЗДУХ-ВЪЗДУХ
• Системи ВЪЗДУХ-ВОДА
• Цялостна климатизация
• Вентилация

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.