Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Кондекс ЕООД

LG_Condex
гр. София
ул. "Околовръстен път" № 87
София-град област
тел: 02 958 2396, факс: 02 958 2512,
GSM: 0887 000 978
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма КОНДЕКС ЕООД е създадена през 1993 година с основна дейност пълен инженеринг в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението. Фирмата извършва проучване, проектиране, доставка, монтаж и сервиз, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на инсталациите и е сред водещите специализирани фирми в сферата на климатизацията на Българския пазар.

Основен принцип, от който се ръководим в нашата дейност, е качествено изпълнение с качествени съоръжения. Целта ни е намиране на най-оптималното, съвременно и ценовоефективно техническо решение, според индивидуалните изисквания на клиента за всяка една сграда, офис, магазин, жилище или предприятие. КОНДЕКС ЕООД успешно се е доказала и като един от най-надеждните партньори в България за прецизна, надеждна и иновативна климатизация в сферата на Информационните и Комуникационни Технологии.
Високото ниво на обслужване, професионализмът и лоялността са в основата на доверието и дългосрочните взаимоотношения, които сме изградили с нашите клиенти и партньори.

Във фирмата работят над 30 квалифицирани специалисти. Обособени са Търговски, Технически, Проектантски, Логистичен отдел, Монтажни екипи, Сервизна и Складова база.

Екипът ни се състои от висококвалифицирани инженерни кадри и техници, специализирали в учебните центрове на производителите. Фирма КОНДЕКС ЕООД предлага монтаж в кратки срокове. Има изградена собствена сервизна мрежа в страната и е в състояние да осигури 24-часов сервиз, както и реакция до 6 часа, в случай на авария.

Политика на КОНДЕКС ЕООД е да работи с доказани лоялни и висококвалифицирани фирми и партньори, предоставяйки на своите клиенти професионално обслужване във всички точки на страната. Има създадени регионални центрове в по-големите градове, както и добре организирана дистрибуторска мрежа в цялата страна.

От началото на 2007 година фирмата разполага със собствена складова база с удобно местоположение в близост до гр. София. Това позволява поддържането на постоянни складови наличности, както и по-бърза и надежна доставка.

В стремежа си да отговорим на високите изисквания за качество и експедитивност на услугите на нашите клиенти, фирма КОНДЕКС ЕООД изгради нова собствена бизнес сграда, с логистичен център и съвременна складова база, намиращи се на ул. „Околовръстен път“ между бул. „България“ и бул. „Черни връх“.

От ноември 2008 г. КОНДЕКС ЕООД има внедрена система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2000.

От 1993 г. фирмата е официален представител, вносител и оторизиран гаранционен и след гаранционен сервиз за продуктите на японския концерн Mitsubishi Heavy Industries, Ltd., Air-Conditioner Division. Специалистите на фирма КОНДЕКС ЕООД ежегодно се обучават и повишават своите знания и практически умения на семинари, организирани от производителя на климатична техника Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. в техническите им центрове в Европа и Япония.

От 1998 г. фирма КОНДЕКС ЕООД е изключителен представител на германската фирма STULZ GmbH – водещ световен производител на прецизна климатична техника. Служителите на фирмата непрекъснато повишават квалификацията си, като ежегодно участват в семинари за последните новости в областта на прецизната климатична техника, организирани от STULZ GmbH, гр. Хамбург, Германия.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.