Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Комфорт СЛ ЕООД

LG_Komfortsl
София
ж.к. Люлин 1, ул. 109, № 19
София-град област
тел: 02 953 3612, 02 954 9076,
факс: 02 952 0795, 0889 595 111
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Фирмата извършва пълен инженеринг по отношение на климатични, вентилационни и отоплителни инсталации.
“КОМФОРТ СЛ” ЕООД разполага със съвременен сервиз за пуск, настройка, поддръжка и ремонт на климатичните системи, оборудван със съвременни инструменти и контролни прибори. Сервизните специалисти периодично посещават курсове за квалификация, организирани от заводите производители. На база създадената организация и действително извършваната работа сервизът може да реагира в рамките на 8 часа на територията на страната за отстраняване на евентуално възникнали проблеми в монтираните инсталации.
Фирмата е сред най-големите работодатели в бранша. Разполага с млад и отлично мотивиран висококвалифициран персонал.
Предлаганият завършен пакет от услуги: проектиране, доставка, монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз задоволяват и най-високите изисквания на крайния клиент за качество и комплексност.
Продуктите, които предлагаме са с високо качество и надеждност добре познати на европейския и световен пазар. Усилията на компанията са насочени към реализиране на стабилен растеж в пазарния сегмент и развитие като доставчик еталон на българският пазар. Ръководството залага изключително на висок професионализъм, етичност и коректност към своите партньори за постигане на високо поставените цели. Всички проекти се реализират чрез иновативни решения и съгласно най-високите международни стандарти, включително и при защита на околната среда.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.