Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Касстрой ЕООД

LG_Kasstroi
гр. Бургас
жк.Меден рудник, ул."Въстаническа" №49
Бургаска област
тел: 056 836 749, факс: 056 500 628,
GSM 0888 507 022
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

„Фирма Касстрой ЕООД” е създадена преди повече от 10 години Преуритет за нас е да работим и работим за удовлетвореността на клиента в всяка една насока що се отнася в компетенциата на фирмата. Касстрой ЕООД притежава всички необходими сертификати, гарантиращи за качеството и производителноста на нашите продукти, според изискваниата на ЕС. Основен двигател на „Касстрой ЕООД” е да разпознаваме стоящите пред очите ни неща от живота що се отнася в производството на различни видове прозоречни, фасадни и системи за щори.
Фирмата разполага с изклучително модернизирана материална база, както и екип от обучен персонал, преминал през необходимата подготовка и обучение според изискваниата на РЕХАУ –водеща фирма в производството на профили за PVC врати и прозорци както за страната така и за целия свят и ние като нейни оторизирани партьори повече от 10 години.
Фирма Касстрой ЕООД започва деиноста си преди повече от 10 години, за кратко време се превръща в една от най проспериращите фирми в бранша.
Може да задоволи изискваниата както на частния клиент така и на големи строителни организации за обезопасяването и уюта в дома и работното място.
Благодарение на екип от обучени специалисти, както в процеса на производсрво така и служителите в нашите офис представителства, кадето може да получите пълна информациа относно избора на наи-подходяща система според вашите нужди и приложениа .
Наша гордост са качеството на изработените изделия, прецизния и професионален монтаж. Стремим се да подържаме постоянно високо качество на продуктите и услугите, което постигаме непрекъснато със следене на новите технологии в бранша, както и преклалификациата на нашите служители и закупуването на модерно оборудване.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.