Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Капо България ООД

LG_Kapo
гр. Пловдив
бул. "Мария Княгиня Луиза" № 72
Пловдивска област
тел: 032 626 488, факс: 032 624 971,
GSM: 0888 428 334
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Вече 80 години КАПО е синоним за прозорци и врати, които могат да задоволят всяко желание на клиента. Нашите обучени специалисти залагат всичко, за да могат да Ви предложат перфектно качество до най-дребния детайл.
За разлика от прозорците от синтетични материали, прозорците от дърво по никакъв начин не натоварват околната среда. Напротив, дървото е естествено растяща и възобновяваща се суровина, чието прило¬жение не нанася щети на природата.
Инвестиция, която си струва! Има прозорци, които са евтини. Но каквото днес е евтино, може още утре да предизвика големи разходи. Прозорците и вратите на КАПО, изработени с точност до най-малкия детайл и изцяло надарени с перфектния дух на естетиката, придават на Вашия дом особен, напълно неповторим характер.
Фирмата си поставя високи изисквания за нейните продукти по отношение на дизайн и качество. Представителства и партньори в Европа, Русия, Корея и САЩ са готови да предложат продуктите на КАПО на клиенти и заинтересовани купувачи. Съвместната работа с международни и известни архитекти се разраства в целия свят. Също така фирмата предлага и обширни услуги, които обхващат възможно най-добро съдействие при планирането, доставката и монтажа на място.
Голяма част от служителите се обучават и усъвършенстват в предприятието, за да могат да изпълняват и задоволяват и най-високите изисквания на клиентите.
Областите за реализиране на КАПО прозорци и врати са почти неограничени. Туристически обекти като Стоте минерални извора в Бад Блумау, Минерален извор „Нова” в Кьофлак, Grand SPA Resort Arosa в Китцбюл и други са обзаведени с продуктите на КАПО. Към многото хилядни частни клиенти на групата КАПО се отнасят също и семейство Путин, Абрамович, Елтън Джон, Сабанджи, Коч, Флик, Принцеса Ира от Фюрстенберг, английското и саудитско арабското кралско семейство, както и спортисти от най-висока класа като Герхард Бергер и Томас Мустер.
Комбинацията от гъвкавост, индивидуалност и висококвалифицирано занятчийско умение можете да видите в нашия Шоурум в Пловдив.
Заповядайте при нас, за да се уверите в качеството, естетиката и професионализма на нашия екип.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.