Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Интелиджънт техникъл системс ЕООД

LG_Its
гр. Хасково
бул. "Освобождение” № 10
Хасковска област
тел: 038 663 652, факс: 038 663 652,
GSM: 0887 213 686
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма ITS е инженерингова фирма създадена през 1993 г. За периода добихме широка популярност на пазара с дейността, професионализма в обслужването и поддръжката на съоръженията, предлагани от нея. Поради желанието да се развиваме и предлагаме качество, стил и ефективност, се разрастна клиентската ни мрежа и това доведе до по-голямата ни популярност. Нашите специалисти се грижат за вашите задачи адресирани към нас.

Предмет на дейност на фирма ITS са вентилационната, хладилната и климатичната техника и други, свързани с тях.

Извършваме проектиране, доставка, монтаж, шефмонтаж и сервизна дейност на промишлени, фреонови и амонячни инсталации, хладилни камери, промишлени замразители, битови и промишлени климатични инсталации, вентилационни инсталации и съоръженията към тях, машини за ХВП.

Проектираме и изработваме всички видове метални заварни съоръжения при гарантирано качество с рентгенографски анализ на заварните съединения.

Разполагаме с високо квалифицирани специалисти и инструментариум за изпълнението на всички инженерингови задачи в тези области.

Философията на ITS е, че ние не само продаваме, проектираме и монтираме, но и гарантираме и поддържаме доставеното от нас оборудване.

Фирмата е представител и работи в сътрудничество с фирми, доказали своя професионализъм, коректност и качество на съоръженията част от които са:

YORK International – в областта на битовото и индустриално охлаждане и климатизиране, промишлени вентилационни инсталации, включително високо технологични и чисти помещения.
Булклима – официален представител на Fujitsu – General Limited за България – битови и промишлени климатизатори и съоръжения. Енергоспестяващи съоръжения отговарящи на изискванията Eurovent са Fujitsu – General клас Н034 от списъка на АЕЕ

Danfoss AS – промишлена и индустриална автоматика.

Мега инженеринг – ел. системи и системи за управление

Химремонтстрой – метални конструкции и съдове под налягане

Hamex – ситеми за регулиране и хладилни компоненти

Helpman – официален представител на Helpman и Bitzer за България, промишлени хладилни съоръжения и агрегати.

ODE ipka – термоизолации и Hi-tech съоръжения за вентилация

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.