Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Интра ООД

LG_Intrra
гр. Перник
ул. "Петко Каравелов" № 25/1
Пернишка област
тел: 076 606 200, факс: 076 606 200,
GSM: 0898 634 613
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Съвременните PVC прозорци са много по-добри от дървените, надеждни, лесни за поддръжка . Прозорците от PVC не изискват разходи, не се боядисват и не се разсъхват. През PVC прозорците се вижда много по добре заобикалящия ни модерен свят и по-малко се чува шума. Съвременната PVC дограма запазва топлината в жилищата ни . Сгради с PVC дограма освен че, изглеждат по естетично , са и по уютни за обитаване .
Фирма «ИНТРА – ООД» предлага завинаги да се избавите от грижите, свързани с дограмата. Ние произвеждаме качествени PVC прозорци и врати, монтираме ги и даваме гаранция за безпроблемната им експлоатация.

Ние монтираме дограми в цяла югозападна България. За да достигнат нашите прозорци до повече домове създаваме дилърска мрежа с което качеството на нашите услуги може да се оцени по широко.Профилните системи с които работим , а също така и обковите, които се влагат при производстото на дограмите са залог за добрите резултати и постоянно нарастващ оборот. За сметка на високите обеми от продажби ние можем да предложим едни от най-ниските цени в региона като по никакъв начин това не се отразява на качеството.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.