Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Инстал Доспел България ЕООД

LG_Instaldospelbulgaria - 1
София 1233
ул. "Яворова чука" № 1
София-град област
тел: 0878 250 331, GSM: 0878 250 338,
0878 250 339
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Дейността на фирма Инстал България е насочена изцяло към проектиране, изграждане и търговия с вентилатори, вентилационна, климатична и отоплителна техника.
Купувайки директно от нас, без посредници, Вие получавате продуктите на фирмата на ниски производствени цени.
Проектиране, изработка, поправка и сервизиране на всички модели вентилационни камери, чилъри и хладилни агрегати. Доставка до 25 работни дни. Безплатно и бързо проектиране /до 24 часа/ на камери по зададени параметри от проект.
Предлагаме също отопление и ОВК решения за всеки индивидуален архитектурен проект. Нашите производствени линии създават оптимални климатични условия за най-взискателните клиенти, гарантират чистота на въздуха и жизнен КОМФОРТ. На Ваше разположение в са високо квалифицирани технически и търговски консултанти, които ще Ви окажат помощ на всеки етап от реализацията на поръчката за всякакъв вид вентилатори и вентилационни системи – промишлени, битови вентилатори, решетки, вентилационни системи, както и промишлена вентилация. Доспел е гаранция за високо качество и професионализъм. Всеки наш вентилатор е с гарнатирано качество. Доспел България е част от Доспел.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.