Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Инвест Инженеринг ЕООД

LG_InvestInjenering
гр. София
кв. Илиенци, Промишлена зона,
ул. "Витошко лале" 1А
София-град област
тел: 02 973 6002, 02 973 6370,
факс: 02 973 6002,GSM: 0889 218 304,
0888 639 378
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма “ИНВЕСТИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД е създадена през 1989 г. с предмет на дейност създаване, развитие и внедряване на микропроцесорни системи за програмно управление, автоматизация и контрол, програмни продукти за компютизиране на управленческата дейност. На базата на свои изобретения и ноу-хау фирмата е разработила и създала няколко предприятия за производство и доставка на високо-износоустойчиви материали. Тяхното успешно приложение е насочено в областта на строителството, минната и военна промишленост. Изобретенията й са патентовани и защитени за Европа, САЩ и Япония. Фирмата успешно реализира своите проекти в изпълнението на обекти на културата, обекти със специално предназначение, нестандартно и уникално оборудване.

. Фирмата е водеща в областта на нови технологии за производство спортни храни и суплементи.
“ИНВЕСТИНЖЕНЕРИНГ” е представител на водещи американски фирми за яхтно оборудване и прибори за спортен и професионален риболов.

”ИНВЕСТИНЖЕНЕРИНГ” е изключителен представител на VARIFORM САЩ – производител на високотехнологични топло-изолационни системи за облицовка на фасади.

”ИНВЕСТИНЖЕНЕРИНГ” е основен спонсор на спортното предаване ФИТНЕС МАНИЯ, излъчвано по Нова Телевизия.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.