Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Импас-Клима ЕООД

LG_ImpasKlima
гр. София
бул."Ситняково" № 51А
София-град област
тел: 02 468 2922, GSM: 0885 783 565
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Създадохме Импас-Клима в началото на 2008г.Със всеки един обект и при всеки един клиент ние доказваме себе си и доброто име, което сме изградили и продължаваме да градим през годините. Да си професионалист, да работиш качествено и отговорно вече не е достатъчно. Ние заставаме открито пред клиента, не спестяваме и плюсовете и минусите от опита ни през годините за всеки един климатик. Опитваме се да разберем потребностите на всеки клиент, за да можем да предложим най-подходящия модел, да подберем оптималното качество на най-добрата цена за всеки джоб. При нас ще получите коректно отношение, професионална консултация, бързо и качествено обслужване.

Непрекъснато, в стремежа си за развитие добавяме нови услуги, полезни за клиентите.

Днес можем да се похвалим със собствена складова и сервизна база. Това ни помага да поддържаме винаги постоянна наличност, за да бъдем максимално бързи и адекватни на Вашето търсене. Постоянно следим и актуализираме цените, за да бъдат те винаги конкурентни, в полза на Вас. При нас ще намерите климатици на промоция, можете да се възползвате от подарък Безплатен монтаж към по-атрактивните и най-продавани модели.

Разполагаме с офис-магазин на удобно място, с възможност за паркиране. Тук ще получите услугата, която търсите-разбиране на потребностите Ви и професионална консултация.

Разполагаме с необходимите сертификати, както и сме оторизирани дистрибутори и представители на най-известните марки качествени климатици. Имаме много изпълнени обекти, частни домове, офиси, магазини, държавни учреждения, в т.ч. държавни поръчки, които са атестат, че изпълняваме необходимите изисквания за тази дейност.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.