Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Изолайн ООД

LG_Izoline
гр. София
бул. "Цариградско шосе" № 141, 7-ми км
София-град област
тел: 02 971 8518, факс: 02 971 8519,
GSM: 0887 489 633
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма Изолайн ООД е лидер в търговията с технически и строителни изолации на българския пазар. Това, което предлагаме като продукти и облужване се ползва от фирмите – търговци, инвеститори и строители по всички големи обекти в България и Европа. Добрата организация на работата, прецизните складови наличности и висококвалифицираният екип от специалисти гарантира първокласно обслужване и доволни клиенти!

Вече повече от седем години поддържаме успешни търговски взаимоотношения с реномирани производители, които държат на качествените и иновационни продукти.

Представители сме на L’isolante K-FLEX Srl. и предлаганите от нас изолации от микропореста гума са с широко приложение в сферата на отоплението, вентилацията, климатизацията, хладилната техника, както и в сферата на звуко- и шумо- изолацията.

Марката K-FLEX е синоним на качество в цял свят!

Като представител на турския производител ODE YALITIM предлагаме на нашите клиенти разнообразна продуктова гама от строителни и технически изолации. Търговските марки – минерална вата ODE STARFLEX и ODE STARFLEX PIPE ALU, екструдираният пенополистирен (XPS) ODE ISIPAN, хидроизолациите (APP и SBS модифицирани) ODE MEMBRAN, са се доказали на българския пазар.

Продуктите на ODE се отличават с високо качество и конкурентни цени!

Като допълнение и за улеснение на клиенти си Изолайн ООД предлага и продуктите за пожарозащита на ЗМ – уплътнители за негорими тръбопроводи и други отвори, увивни ленти, скоби за тръби и защитни покрития.

Стремежът на Изолайн ООД е да удовлетвори изискванията и нуждите на своите клиенти като им осигури качествени изолации на добри цени, компетентна техническа консултация, богата складова наличност и точни доставки.

За нас ще е удоволствие да бъдем Ваш партньор и доставчик, защото ние ценим нашите клиенти и дълготрайното търговско сътрудничество.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.