Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Етиком ООД, Благоевград

LG_Eticom
гр. Благоевград
бул. "Св.Св. Кирил и Методии" № 29
Благоевградска област
тел: 073 882 687
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Етиком е основана през 1992 г. в гр. Петрич, където понастоящем се помещава централният ú офис. Фирмата е една от първите в своя бранш с доказан дългогодишен опит. Етиком работи с висококачествени материали от утвърдени доставчици и разполага с модерна производствена база, съоръжена с високотехнологично оборудване.

Основната дейност на дружеството е производството и монтажът на PVC и алуминиева дограма, външни и вътрешни щори, стъклопакети, окачени фасади. Всеки един от материалите, с които работим е прецизно подбран от най-добрите производители.

Фирмата отговаря на стандартите ISO 9001:2008. Притежава сертификат с № HU 03 / 0114, който гарантира високото качество на цялата продукция, както и сертификати за обучение на персонала.

Съвременните пластмасови и алуминиеви дограми трябва да отговарят на високите изисквания за качество, добри изолационни способности, безопасност и дизайн. В Етиком се отнасяме с особено внимание към всеки детайл и затова нашите продукти се превърнаха в знак за качество за хиляди доволни потребители. Тази удовлетвореност за нас представлява не само една огромна мотивация, но и задължение за още по-отговорно отношение. Стигнахме до убеждението, че иновациите, утвърждаването на модерни тенденции и въвеждането на нови материали в производството, е правилният път. Затова нашите прозорци се произвеждат на съвременни в техническо отношение, напълно автоматизирани, производствени линии.

Фирмени Брошури

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.