Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Ес-Ен Пласт ООД

LG_EsEnPlast
гр. Варна
ул."Ал. Дякович" № 23
Варненска област
тел: 052 304 010, факс: 052 304 010,
GSM: 0899 993 279
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма “ЕС-ЕН Пласт” ООД започна дейността си през 1998г. с производство на алуминиева и PVC дограма и за кратко време се превърна в една от търсените фирми в бранша. Още сьс своето основаване, неизменният принцип на работа е максимално задоволяване изискванията на клиентите. Стриктното спазване на този принцип позволи за кратко време фирмата да се наложи на пазара като качествен производител и коректен партньор, както със своите клиенти, така и с партньорите и доставчиците си.

През 2001г фирмата стана оторизиран представител на REHAU-България и получи всички необходими сертификати за качество. Ние разполагаме със съвременно оборудване и машини, настроени по немски стандарт, и с добре подготвени специалисти, преминали специален курс на обучение. Нашето производство се контролира от специалисти от REHAU – Германия, които ежегодно обучават работещите във фирмата и следят за качеството на продукцията. Обучението се провежда в REHAU ACADEMY – Виена Австрия.

В производството на PVC-дограма ние в “ЕС-ЕН ПЛАСТ”ООД използваме само висококачествени материали от REHAU, защитили съответните сертификати, което е достатъчна гаранция за качество.

Освен висококачествената REHAU-дограма, ние предлагаме производство и монтаж на различни алуминиеви конструкции – система “Alumil” и “Altest” със и без термопраг, плъзгащи врати и прозорци, преградни стени и остъкляване на тераси.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.