Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Енбра България ЕООД

LG_EnbraBulgaria
София 1528
ул. "Мюнхен" №14
(Бизнес център искър-юг)
София-град област
тел: 02 925 11 91, факс: 02 925 11 58,
GSM: 088 407 4020, 0887 222 307
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Фирма ‘ЕНБРА България” ЕООД е създадена на 11 юли 1995 година като дъщерна фирма на ENBRA s. r. o., Чехия. Основната дейност на „Енбра България” ЕООД е търговия на едро и дребно със стоки с приложение в строителството, отоплителните, водопроводните, канализационни и напоителни системи и инсталации.
Фирмата за първи път представя на българския пазар полипропиленови тръби и фигинги, които през 1995 година са иновативни за българския пазар и впоследствие се утвърждават като стандарт за качество.
От май 2013 година компанията става изцяло българска. Нейният основен стремеж е да представи на българския пазар качествени продукти на най-добра цена, като фокусира дейността си върху иновативна продуктова гама в сферата на соларните, отоплителни и климатизационни системи, както и в управлението на отпадъците и решения в сферата на селското стопанство.
Сътрудничеството ни с утвърдени и партньори в страната и чужбина дава възможност да предоставим на нашите клиенти най-доброто – конкурентна цена, кратки срокове на доставка и гъвкавост при изпълнение на нестандартни решения.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.