Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Еко Комфорт ЕООД

LG_EcoComfort
гр. Варна
бул. "Ян Палах" № 13
Варненска област
тел: 052 715 555, 052 715 000,
факс: 052 715 555
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма Еко Комфорт ООД е учредена на 30.05.2001 година и предлaга на своите клиенти компетентни търговски консултации, професионални монтажи на качествени климатични, вентилационни и слънчеви инсталации, и гарантирано сервизно обслужване, което я превръща в един от лидерите на пазара за Североизточна България.

Предметът на дейност на дружеството обхваща: проучване, проектиране, доставка, продажби, монтаж и сервиз на климатична и отоплителна техника за бита и малки офиси, сгради с търговско, административно и промишлено предназначение. Също така изграждане на слънчеви инсталации – едно от най-бързо прогресиращите иновативни решения за използването на слънчевата светлина като източник на отопление. За корпоративните клиенти Еко Комфорт предлага вариации на многозоналните VRV и MRV системи, изключително подходящи за централна климатизация на обществени и административни сгради, а за обектите при които се изисква обработка на пресен въздух канални машини ЕКО КОМФОРТ в проект с вентилационни инсталации.

Еко Комфорт предлага изгоден и достъпен лизинг на клиенти – физически лица по договор с ЦКБ Стоки на кредит. Фирмата е единствената в града, която предлага услугата абонаментна профилактика. Чрез нея клиента е спокоен за нормалното функциониране и дълъг живот на закупената и монтирана от нас техника.

Част от марките включени в асортимента на дружеството са: DAIKIN, MITSUBISHI, TOSHIBA, CARRIER, FUJITSU, HAIER, MIDEA, HITACHI, PANASONIC, FISCHER, BEKO, SANG и други, като предлагането на всяка от тях е обезпечено с резервни части за гаранционна и извънгаранционна поддръжка. Политиката на фирмата е да предлага предварително тествани климатични системи, доказали качествата си и отговарящи на изискванията на потребителите. Сериозното присъствие на пазара в тази сфера Еко Комфорт си извоюва и с изключително конкурентните цени, които се старае да поддържа. Еко Комфорт е основен дилър на климатична техника за Варна и ЕКО КОМФОРТ региона на Видеолукс ЕООД, Магнум – Д ЕООД, Евис ООД и други.

В рамките на своята дългогодишна дейност дружеството успява да формира добро име предлагайки възможности за индивидуални решения според изискванията на клиента. Свидетелство за това е увеличеното търсене на услугите на фирмата от страна както на индивидуални клиенти, така и на корпоративни такива.
Целите и принципите на действие, които Еко Комфорт ООД залага, като основополагащи в насоката си на развитие са:

1. Качество на предлагания продукт
2. Качествено обслужване – консултиране при избора на клиента и сервизиране при възникнал технически проблем
3. Спазване на договорените срокове – експедитивност и своевременно отреагиране при изненадващи проблемни ситуации и други
4. Подсигуряване на качествени материали, резервни части и технологии за гаранционно и следгаранционно обслужване в комбинация с висококвалифицирани кадри, които да отреагират адекватно във всякакви ситуации.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.