Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Екоматик ООД

LG_Ecomatik
гр. София
ул. "Средна гора" № 73
София-град област
тел: 02 944 7179, 02 943 1528,
факс: 02 944 7179, GSM: 0888 700 510,
0887 785 759
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

„Екоматик е създаден през 1993 година със седалище в гр. София и е една от професионално доказаните фирми от климатичния бранш в България. Фирмата извършва целия цикъл от изпълнение (консултация , продажба , монтаж , сервиз , профилактика , след гаранционно обслужване) на климатична техника и вентилация. Предлага на клиентите си богат избор от различни видове и марки климатици с гарантирано качество от утвърдени световни производители с официални интернет сайтове и дистрибуторска мрежа в цял свят , а не неизвестни марки с поръчани стикери от незнаен производител асамблирани с различни части произведени неясно къде без официални интернет сайтове и никаква дистрибуция в световен мащаб . При нас ще намерите климатична техника от най-висок клас като : TOYOTOMI – произведени в Япония , TOSHIBA – произведени в Япония и Тайланд , CHOFU – произведени в Япония , MITSUBISHI HEAVY- произведени в Япония , Тайланд , SHARP – произведени в Япония , FUJITSU произведени в Япония,Тайланд и Китай , DAIKIN – произведени в Япония,Тайланд,Белгия,Чехия , Както и лидерите в средния клас като LG – произведени в Южна Кореа . Подходящи за помещенията, в които искате да бъдат монтирани и съобразени със всичките Ви нужди и изисквания . За достоверност на информацията вижте в ( Списание ) натиснете ( Връзки ) – там са директните връзки към официалните интернет сайтове на утвърдените световни производители .Както и в(Технология – Техническа информация) оригинални PDF каталози

„В София съществуват около 200 компании за продажба на климатично обурудване, но много от тях търгуват с 2 или 3 търговски марки , както и другата крайност с 15-16 марки. При нас за разлика от тези компании ще намерите разнообразна техника само от най- престижните и ненадминати в своето изключително високо качество японски производители , като MITSUBISHI HEAVY (произведени в Япония и Тайланд) , TOYOTOMI (произведени в Япония) , FUJITSU (произведени в Япония и Тайланд) , TOSHIBA (произведени в Япония и Тайланд) , CHOFU (произведени в Япония) , SHARP (произведени в Япония) , DAIKIN (произведени в Япония,Тайланд,Белгия,Чехия) до по-малко надеждните лидери в средния LG (произведени в Кореа) . В такъв случай вероятността за подбора на нужния точно за Вас модел кондиционер значително се увеличава.

Повечето компании са строго привързани към своите ценови-листи. При нас винаги сме готови за някои отстъпки. Разбира се , ние не можем да се конкурираме с компаниите , които предлагат на клиентите си климатична техника произведена неясно къде и със стикери на несъществуващи марки на невероятно ниски цени с ниско качество и много кратък период на експлоатация , които освен климатична техника предлагат и всевъзможна друга техника и услуги , нямащи нищо общо по между си.

При нас ще получите:
.Висока компетентност на базата на дългогодишен опит
.Реална информация за други компании и предлаганите марки и модели на пазара
.Високо професионално ниво на консултация
.Климатична техника от най-висок , висок и среден клас предназначена за европейския пазар
.Професионален монтаж съобразен с изискванията на производителя
.Бърза реакция при възникнал проблем или дефект
.Сервиз на високо ниво
.Грижа за Вашия кондиционер и след гаранционно обслужване

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.