Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Ей Енд Джи Инвест ЕООД

LG_EiEndGi
гр. София
ул. ”Фритюф Нансен” № 11-13
София-град област
тел: 02 981 6360, 02 980 3884
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Ей енд Джи Инвест ЕООД е частна търговска компания, регистрирана през 1994 г. Притежаваме опит, знания и умения в областта на полиуретановите технологии в които специализираме през последните осем години.

Нашите цели са да популяризираме на българския пазар системи полиуретан и еластомери, базирани на естерни и етерни TDI и MDI и алифатни изоцианати, отговарящи на най-високите изисквания за опазване на околната среда, за модерно и иновативно производство на изделия с приложение в промишлеността и строителството.

Вярваме, че благодарение на уникалната комбинация от характеристики на тези материали (отлични топло, хидро, шумоизолационни, антикорозионни, антиабразивни, антибактериални свойства и широки физикомеханични характеристики, и в същото време лесни за полагане и с голяма дълготрайност) и технологии за производство на изделия от тях, е възможно да се постигнат резултати гарантиращи висока ефективност на производствените процеси водещи към по-добро и сигурно бъдеще.

На българския пазар предлагаме:

Спрей системи полиуретан за топло, хидро и шумоизолация в строителството и промишлеността за полагане на място “IN SITU”.
Системи твърд и мек (индустриален) полиуретан за производство на автомобилни части, имитация на дърво, метал и т.н., мебелната промишленост, хладилната промишленост, сандвич панели и други.
Системи полиуреа за защита на повърхности (бетон, метал и т.н.) антикорозионни, антибактериални, и антиабразивни покрития.
Машини и съоръжения за пръскане на покрития в строителството: полиуретанова пяна за изолация, мазилки, гипс, бои, пътна маркировка, лакове и др.
Машини за производство на изделия от полиуретан и еластомери: сандвич панели, автомобилни части, дунапрен, колела, ролки, корпуси и др.
Формоотделители и оцветители за полиуретан и полиуретанови пяни.
Предоставяме на клиентите цялостни решения в областта на технологиите за производство на изделия от полиуретан, полиуреа и еластомери, като ползваме целия опит на: Synthesia Española, s.a. испанска компания, водещ европейски производител на системи от полиуретан и еластомери, високото качество и надежност на машините на италианската компания OMS Group,и американската компания GRACO световен лидер в производството на машини и съоръжения за пръскане и трансфер на флуиди.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.