Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Добруджа билдинг ЕООД

LG_Dbl2
гр.Добрич
бул. „Русия” №13 офис 2
Добричка област
тел: 058 621 112,факс:058 621 113
GSM:0888 942 476
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

„Добруджа билдинг“ ЕООД е съвременна, развиваща се фирма с основен предмет на дейност – строителство на жилищни и промишлени сгради.

Фирмата разполага със складови бази, строителна техника, инвентар, транспортни средства, строителна механизация и съоръжения, които ни позволяват да обхванем комплексно всички видове строителни дейности. Наличието на собствена материална база и добре организиран трудов ресурс ни дават възможността да изпълним всички видове строително-монтажни работи, свързани с модерното жилищно-административно строителство.

Фирма „Добруджа билдинг“ ЕООД строи по класическия изпитан метод на монолитно строителство, като същевремнно с това прилагаме редица съвременни материали и технологии, утвърдени в европейската строителна практика. Благодарение на стабилните си партньорски връзки с производители и доставчици на български и вносни строителни материали от различно естество, ние предлагаме на клиентите си строителство построено на европейско ниво и отговарящо на всички съвременни изсквания.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.