Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Ди-Трейд-Ани Цоневска ЕТ

LG_Di-trade
гр. София
кв. Дружба 1, бул. “Цветан Лазаров” № 41
София-град област
тел: 02 973 1565, Факс: 02 973 4602
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма Ди-Трейд е създадена през 1994 г. като търговска фирма с основен предмет на дейност – внос и търговия с изолационни материали.
През годините на своето съществуване ние се превърнахме в една от водещите фирми за строителни материали и системи на българския пазар. Вече две десетилетия предлагаме качествени продукти в областта на изолациите (топлоизолации, хидроизолации, звукоизолации), сухото строителство, строителната химия, подовите настилки и поликарбонатни плоскости.
Специализирахме се в изготвянето на гъвкави и конструктивни решения и оферти в крак с най-новите изисквания на строителния бранш. Създадохме добри партньорства в страната и чужбина и се ползваме с доверието на нашите клиенти и уважението на нашите доставчици. Коректността, професионализма и дългосрочното сътрудничество са нашите главни приоритети.
За годините на своето съществуване фирма Ди-Трейд доказа, че постоянството, колегиалността и отговорността са печеливши качества за доброто развитие на една семейна фирма. Гордеем се с изградените си собствени бази в София, Бургас, Дряново и Ботевград и с дистрибуторската си мрежа из цялата страна. Щастливи сме с доверието което ни гласуваха водещи фирми в съседни страни като: IZOCAM – топлоизолационни материали, KNAUF – сухо строителство, Austroterm – EPS производство, TERAZIT – бои и мазилки, Sanifoam –звукоизолации, PALRAM и Rainbow – поликарбонатни плоскости, FIBRAN– XPS плоскости, Kaleterazit – бои и мазилки, Yalteks – хидроизолации, Aktav – акустични материали, Aspen – окачени фасади и AMF – окачени тавани и др.
Доказахме, че сме достоен партньор и доставчик на фирми като: Топлофикация София и Пловдив, АЕЦ Козлодуй, Елдоминвест ООД, Бургаска корабостроителница, Лукойл Нефтохим, Летище София, Атаро клима, Главболгарстрой, Видахим , Свилоза, Винпром Пещера, Търговска верига Мr. Bricolage, УниКредит Булбанк, Litex Tower, Мол Сердика, The Мall, Парадайс център, ТЕЦ Марица-3 и много водещи в страната фирми.
Персоналът на фирмата се състои от квалифицирани и енергични специалисти , готови да решат всеки поставен им въпрос.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.