Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Джорд ЕООД

LG_Djordg
гр. София
бул. „Сливница“ № 245
София-град област
тел: 02 931 0039, GSM: 0886 850 839,
0878 850 839
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Ние сме на българският пазар от 1997 година. Дейността е съсредоточена към широка гама продукти и услуги в сферата на PVC дограми, алуминиеви дограми, външни щори, вътрешни щори, комарници, стъклени врати, охранителни ролетки, парапети, интериорни врати, зимни градини, търговски витрини, стъклопакети. Постоянното ниво на висококачествена продукция, силно развитата складова, производствена и транспортна система, коректността и стриктното изпълнение на ангажиментите в уговорените срокове ни дава възможност да сме една от водещите компании в производството на алуминиева и PVC дограма.

Продуктите ни имат всички необходими сертификати и отговарят на европейските стандарти за качество и изисквания за сигурност.

Първоначално стартираме като производител на алуминиева дограма, а в последствие стартира и производството на PVC дограма. Въпреки огромната конкуренция продължаваме да печелим клиенти на българския пазар благодарение на високото качество на предлаганите продукти и услуги.

Проектирането, производството, транспортът и монтажът на продукцията се осъществяват от висококвалифицирани служители и екипи с дългогодишен опит при минимално текучество. Всичко това гарантира висока скорост и качество на изработените крайни продукти.

На нашите клиенти предлагаме комплексно обслужване – производство, доставка, монтаж, сервиз шест дни в седмицата.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.