Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Дефо Варна ЕООД

LG_DefaVarna
гр. Варна
ул. "Отец Паисий” № 23
Варненска област
тел: 052 646 564, GSM: 0888 002 025,
0884 278 384
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

„ ДЕФО ВАРНА” ЕООД e специализирана в производството, доставката и монтажа на всички видове алуминиеви и ПВЦ дограми, щори и други. За своите клиенти фирмата предлага и голямо разнообразие от стъклопакети и аксесоари за дограма. Освен висококачествената PVC и алуминиева дограма, ние предлагаме производство и монтаж на различни метални и покривни конструкции, парапети, строителни ремонти .
В офиса на фирмата клиентите могат да получат винаги точна и пълна информация за избрания продукт. Проектанско – консултанската дейност се извършва от екип квалифицирани инженери.
Прилага се индивидуален подход, така че всеки отделен клиент да получи обективна техническа и ценова информация съобразно своите нужди.
Фирмата разполага със собствена производствената база в град Варна.Монтажните екипи са оборудвани с най-съвременни уреди и инструменти, разполагат със собствен специализиран транспорт.
„ДЕФО ВАРНА” ЕООД е оторизирана по „Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома REECL“ за извършване на енергийноефективни дейности.
В производството на PVC-дограма ние в „ ДЕФО ВАРНА” ЕООД използваме само висококачествени материали, защитили съответните сертификати, на базата на които нашите клиенти получават максимална гаранция за качеството на крайния продукт.