Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Дарик Kлима EООД

LG_Darikklima - 1
София
кв. "Враждебна", ул. "26-та" № 4
София-град област
тел: 0889 919 323, GSM: 0878 396 140
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Дарик Клима е създадена през 2007г с предмет на дейност проектиране и изграждане на отоплителни и климатични системи, сервизна дейност, търговска дейност в страната и чужбина , внос и износ на стоки. Фирмата е официален вносител на климатици с марката Inventor, слънчеви колектори ESE и термопомпи Hotjet.
Всички инсталации и монтажи се извършват под ръководството на проектови ръководители и сервизни инженери. В това направление работят доказани опитни специалисти, служители и монтажници преминали курсове на обучение в заводите-производители в Западна Европа.
Дарик Клима разполага със сертификати за работа с фреони над 3 килограма, с което ние можем да поддържаме вашата сграда спрямо изискванията на българското законодателство. Фирмата разполага със собствена складова площ, собствен транспорт, представителства в градове на България, дългогодишен опит и професионализъм. Има изградени обекти за централна климатизация с VRV и VRF системи на промишлени и административни сгради. Климатизация на офиси магазини жилизни помещения, ресторанти с изградени инсталации от сплит и мултисплит системи. Не малко изградени вентилационни инсталации и системи с рекуператори. Термопомпени инсталации въздух-вода за отопление и БГВ. Изградени инсталации и системи от слънчеви колектори за добиване на битова гореща вода.
Ръководството на Дарик Клима в едно със своите служители се стреми да внедри нов принцип на работа с която, да е по-различна и иновативна от други организации със сродна дейност, която да се съобразява изцяло със специфичните изисквания на клиента.
Постоянно осъвършенстване на проектантската дейност. Всички проекти се извършват на база предварително проучване, икономическа оценка и обосновка на заданието, изготвяне на идейни и работни проекти по част ОВК, Електро и КИП и А. Реинженеринг на работния проект на база на конкретните доставки на техника, заложена за изграждането на съответните инсталации