Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Граф ЕООД

LG_Graf-Ltd
гр. Бургас
кв. Победа, ул. "Чаталджа" № 28
Бургаска област
тел: 056 845 554, Факс: 056 843 396,
GSM: 0887 801 408
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма „ГРАФ” ЕООД започва производство на дограма през 1993 г. В началото сглобява алуминиева дограма, след което се насочва към прозорците от PVC. Производството на PVC прозорци стартира с профили на Firat и Pimapen, след което „ГРАФ” се преориентира към продукцията на Gealan, а по- късно започва работа с висококачествените профили на Brugmann. В момента основни профилни системи, с които работи и които заемат над 70% дял в производството, са немските профили – Brugmann , KBE и REHAU. За последните фирмата е оторизиран представител за гр. Бургас. С тези профили „ГРАФ” ЕООД изпълнява едни от най- престижните обекти по Черноморието и страната.
Цехът на фирмата е оборудван с високопроизводителни и модерни машини на фирмите Murat и CMS. Технологичното оборудване за производство на пластмасова дограма е достатъчно за изпълнение на голям обем поръчки. Фирма „ГРАФ” гарантира използването само на висококачествени материали от началото на производствения процес до монтажа. Всички производствени дейности са поверени на квалифициран персонал, по- голямата част от които са с над 15- годишен стаж във фирмата.
За близо 20 –годишната си дейност в произвоството на PVC и алуминиеви прозорци фирмата се е наложила като една от най- добрите на пазара и през всичките тези години се ползва с пълното доверие на своите клиенти, повечето от които са вече постоянни.
НАШАТА ЦЕЛ

Нашата цел е информираният избор. Клиентът ни получава не само най- добрият продукт, но и най-подходящият за неговия дом, офис или вила. Интелигентният избор е основната цел при първоначалния ни контакт с клиента, а качеството и коректното изпълнение на поетите ангажименти са приоритети в по нататъшната ни работа с него. Обектите ни , разположени по територията на цялата страна , са най- сигурното доказателство за непрестанното усъвършенстване на фирмата и упоритата работа в името на клиента.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.