Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Газови Системи Инженеринг ООД

LG_Gazovisistemiingenering
София
ул. "Люба Величкова" № 34
София-град област
тел: 02 827 4040, GSM: 0887 249 377,
0889 198 127
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Газови Системи Инженеринг ООД е семейна фирма, предлагаща пълен инженеринг за сградни инсталации. Позиционирана е в София, но има изградени обекти в цялата страна и дори чужбина. Фирмата е основана през 2006г., като пряк наследник на фирма Газови Системи ООД.

Дейността е свързана с пълен инженеринг за сградни инсталации. Проектиране, Изграждане, Пуск и настройка, Поддръжка и сервиз на газови, отоплителни, соларни, вентилационни, климатични, ВиК и спринклерни инсталации. Фирмата започва дейността си с проектиране и изграждане на газови и отоплителни инсталации, като във времето разширява дейността си. Работи доста успешно с партньорски фирми свързани с всички аспекти от строителството.
Основните продукти предлагани от фирмата са газовите котли и соларни панели. Списъкът с продукти съвсем не се изчерпва с тях, предлагат се още климатични системи, термопомпи, пелетни котли и много други свързани с изграждането на инсталациите в сградата. За всички предлагани продукти, фирмата осигурява сервизна поддръжка – гаранционно и извънгаранционно.
В Г.С.И. ООД работят специалисти с дългогодишен опит в изграждането на отоплителните и газовите инсталации. Фирмата поддържа сертифицирани заварчици на ПЕ, мед и стомана и притежава Удостоверение за дейност за изграждането на газови инсталации. Залага на бавното, но стабилно развитие, като по този начин не губи високото качеството на изпълнение в своите обекти. Работи с проектанти с голям опит и познания в областа си.
Доставяме и монтираме:
– газови, пелетни и други котли
– цистерни за пропан-бутан
– соларни системи за топла вода
– радиатори и конвектори
– климатични системи за отопление и охлаждане
– вентилатори
За всички продукти осигуряваме сервизно гаранционно и извън гаранционно обслужване. Работим с производители, доказали се на българският пазар, осигуряващи резервни части за всички монтирани от нас продукти поне в следващите 10 години.
Изграждаме сложни системи като комбинираме знанията и опита си от годините и използваме различни източници на възобновяема енергия.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.