Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Врати Експерт

Врати Експерт
гр. София
бул. ген. Данаил Николаев 32-34
Софийска област
тел: 0894 617 555
Изпрати е-mail
Посети website

Врати Експерт – Експертното решение за вашия дом!

Врати Експерт е една от най-бързоразвиващите се вериги. На 08.02.2016г. открихме първия си шоурум в град Пловдив. Днес можете да ни откриете в София, Пловдив, Варна, Кърджали, Ловеч, Стара Загора, Перник, Гоце Делчев, Ямбол, Велико Търново и Монтана. За кратко време се доказахме на конкурентния пазар и в момента продължаваме да се разрастваме, както и да увеличаваме предлагания асортимент.

Във Врати Експерт, ще намерите огромен избор от врати:

  • входни врати
  • интериорни врати
  • стъклени врати
  • пожароустойчиви врати
  • алуминиеви врати за баня

Продуктите, които предлагаме на едро и дребно, са по всички европейски стандарти, с гарантирано високо качество и на достъпни цени. Доверете ни се и ще получите най-добрите интериорни и екстериорни решения за Вашия дом, офис или вила. Предлаганото разнообразие от модели (от класически варианти и цветове до по-нестандартни модели за разчупена визия), ще задоволи и най-изискания естет.

Нашите консултанти, ще Ви помогнат с експертни съвети относно правилния избор на врати за всяко едно помещение. Предлагаме качествено обслужване на всеки клиент, достъпни цени, кратки срокове и индивидуални консултации. За нас персоналното отношение е мисия, а ако желаете да пазарувате на едро, ще Ви изненадаме със специално подготвени ценови предложения.

Не губете време, а ни посетете още днес, за да открием заедно експертното решение за Вашия дом! Ще Ви очакваме с усмивка!

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.