Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Врати Експерт Варна

Врати Експерт Варна
гр.Варна
бул. Цар Освободител 189
Варненска област
тел: 0899 691 001
Изпрати е-mail
Посети website

Врати Експерт Варна предлагат качествени входни и интериорни врати на най-добри цени, с доказано качество от утвърдени производители. Осигуряват компетентно обслужване от страна на продавач-консултантите, които ще ви насочат към перфектната врата за Вашата къща, апартамент или офис. Вратите им са произведени в едни от най-реномираните заводи в Европейския съюз с гарантирано качество на супер ниво.

Във Врати Експерт, ще намерите огромен избор от врати – входни, интериорни, стъклени, пожароустойчиви, алуминиеви врати за баня, врати за мазе. Продуктите, които предлагаме на едро и дребно, са по всички европейски стандарти, с гарантирано високо качество и на достъпни цени. Предлаганото разнообразие от модели (от класически варианти и цветове до по-нестандартни модели за разчупена визия), ще задоволи и най-изискания естет.

Интериорни врати на ниски цени

Интериорните им врати следват най-новите тенденции при дизайна, материалите и цветовете, като визията им внеся усещане за лукс във всяко едно помещение. Вратите са с иновативни покрития, които удължават експлоатационния им период в пъти. Палитрата от цветове е изключително богата – златен дъб, бреза, сив кестен, ясен вералинга и др. Предлагат се модели Граде, които са едни от най-качествените врати на пазара. Те са произведени по иновативна технология и са изключително устойчиви и неподатливи на удар. Предлага се разнообразие от модели с или без фрезовка за всеки вкус.

Най-качествени входни врати

С блиндираните врати ще защитите своя дом или офис по най-добрия начин. Дали ще изберете класическа изцяло метална или от по-екстравагантните решения с ламинат, едно е сигурно – няма да ви се наложи да правите компромис със здравината на вратата за сметка на визията. Предлагат се варианти с повече заключващи системи, както и с аларма, за да се осигури високо чувство на защита.
Врати Експерт Варна разполага със склад в града, в който се поддържа налично цялото разнообразие от врати, което гарантира експресна доставка. Цените са складови, а при заявка за големи количества има отстъпка.
Осигуряват професионален екип при нужда от монтаж или дори за вземане на размерите.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.