Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Ворошилов пласт – 06 ЕООД

LG_VorschilovGroup
гр. София
кв. Красно Село ул. Костенец №12
София-град област
тел: 0892 289 713
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма ВОРОШИЛОВ започва дейността си през 2004 г. с производството на алуминиева и PVC дограма. За кратко време се превръща в една от най-проспериращите фирми в бранша. Фирмата разполага с производствена база, оборудвана с най – съвременните технологии за производство. Представената широка гама от продукти може да задоволи изискванията както на частни клиенти, така и на големи строителни фирми. В последствие фирма ВОРОШИЛОВ добавя към продуктовия си асортимент блиндирани и интериорни врати, довършителна и ремонтна дейност, хидро- и топлоизолации, с което става една от малкото фирми на български пазар, която може да направи всичко за вашето жилище или офис, затова и мотото на нашата фирма е „От дограмата до боята”.

Фирма ВОРОШИЛОВ предлага цялата гама от продукти: Al и PVC дограма, обков, блиндирани и интериорни врати, щори, хидро- и топлоизолация, като от началото на своята дейност до сега винаги е държала на високото качество на материалите, които използва и поради тази причина работи само със сертифицирани и утвърдени фирми – доставчици на материали. Стремим се да поддържаме постоянно високо качество на продуктите и услугите, което постигаме чрез непрекъснато повишаване на квалификацията на специалисти си, както и чрез закупуване на най-модерното оборудване. Ние залагаме на качествените услуги и продукти, които ще получите от експертите в нашите офиси до безупречния монтаж на Вашия обект. Ние предлагаме на своите клиенти, както висококачествени продукти, така и най – добрите цени на пазара. За да зарадваме своите клиенти, всеки месец предлагаме промоционални продукти и подаръци. Екипът на фирма ВОРОШИЛОВ се състои от високо квалифицирани специалисти в областта на изработването и монтажа на дограма и врати, поставяне на топло и хидро изолации, довършителни и ремонтни дейности. Отличителен белег на специалистите от фирмата е коректно отношение към клиента, бързия и качествен монтаж. В нашите офиси ще получите професионална консултация с усмивка и в приятна обстановка от добре обучени консултанти. Нашата гордост са качеството на изработваните изделия, прецизния и професионален монтаж.

Свидетелство за високото качество и коректността на фирма ВОРОШИЛОВ са множеството доволни и лоялни клиенти на фирмата. Проучванията на екипът ни показват, че над 60% от запитванията от нови клиенти са на база препоръки от клиенти, които вече са се обръщали към фирмата, което само по себе си говори за високото ниво, което поддържа фирмата вече повече от 10 години. Ние Ви предлагаме най – лесния начин да направите дома или офиса си уютно и приятно място, предлагайки висококачествени продукти и услуги, в кратки срокове, на несравнимо добри цени.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.