Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Висман ЕООД

LG_Viessmann
София 1618
бул. "България" № 90
София-град област
тел: 02 958 9353, 02 854 9041,
факс: 02 958 9343
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Техниката на Viessmann е позната на българския пазар от много години. Немската компания е директно представена в България от 2007 година насам с основаването на дъщерното си дружество Висман ЕООД, със собствен логистичен център и постоянни наличности от най-важните за българския пазар продукти. Следвайки своето основно мото, винаги да сме близо до нашите партньори и клиенти, ние се стремим да отговорим на Вашите изисквания и желания, не само по отношение на доказалото се изключително качество на техниката Viessmann, но и предлагайки допълнителни услуги, бързо и качествено обслужване.

Много важна част от нашата дейност е и работата на сервизиния ни отдел – винаги в подкрепа на нашите партньори. Можете да разчитате на компетентна консултация и подходящи технически решения по всяко време, както от сервизния ни отдел така и от нашите инжинери – търговски консултанти. Продължавайки линията на Академията Viessmann и съобразявайки се с динамиката на пазара, ние предлагаме на специалистите от инсталаторските и сервизните фирми, на проектанти и инвеститори подходящи обучения и специализирани семинари.
Както навсякъде по света, и в България Viessmann предлага комплексна продуктова програма за всички енергоносители и всички мощности. Незвисимо дали става въпрос за едно- и двуфамилни къщи, големи жилищни сгради, индустриални и обществени обекти или топлофикационни дружества – за всяко приложение Viessmann има подходящо системно решение с отоплителна техника за всички енергоносители и с мощности от 1,5 до 120.000 kW.Viessmann Group е една от водещите международни компании, производители на отоплителни системи. В основаното през 1917 г. семейно предприятие работят над 10.400 служители, оборотът на групата Viessmann възлиза на 2,1 милиарда евро.
Viessmann е компания с международна ориентация: с 27 производствени дружества в 11 страни, търговска дейност в 74 държави, както и 120 търговски представителства по целия свят. 55 процента от оборота на компанията е реализиран от експортните дружества.
Незвисимо дали става въпрос за едно- и двуфамилни къщи, големи жилищни сгради, индустриални и обществени обекти или топлофикационни дружества – за всяко приложение Viessmann има подходящо системно решение с отоплителна техника за всички енергоносители и с мощности от 1,5 до 120.000 kW.
Комплексната продуктова програма на Viessmann обхваща стенни кондензни котли от 1,9 до 150 kW, стоящи кондензни котли от 1,9 до 6.600 kW както и когенератори за работа с природен газ или биогаз с мощност от 1,0 до 530 kWel респ. 5,3 до 660 kWth.
В областта на регенаративните енергийни системи Viessmann предлага термични соларни инсталации с плоски и вакуумно-тръбни колектори за подгряване на битова гореща вода, подпомагане на отоплението и охлаждане на сгради. Специални котли и горивни инсталации от 4 до 50 MW за нарязани дърва, дървесни отпадъци и дървени пелети, термопомпи от 1,7 до 2.000 kW с използване на топлината от земята, водата и въздуха, както и фотоволтаични системи. Също така Viessmann разполага с коплексни решения в областта на биогаз технологиите – от проектирането през инженеринга до управлението на суровините. С напълно нова концепция Висман предлага за своите клиенти в Германия в пакет своите когенератори Vitobloc вече с договор за доставка за екологичен био-метан. Към щаденето на околната среда важен аспект са и икономиите за потребителите.
Част от продуктовата ни програма са също така компоненти от техниката за управление и обмен на данни както и всички периферни елементи на отоплителната система – до радиатори и подово отопление.
На своите партньори Viessmann предлага и широка гама допълнителни услуги, които значително улесняват ежедневната им работа. Те обхващат компетентна техническа помощ и консултиране от техническите ни отдели, софтуерни продукти за дистанционно наблюдение и управление на отоплителните инсталации, подпомагане на нашите партньори за рекламни и маркетинг акции, както и множество промоционални акции и атрактивни начини за подпомагане на продажбите.