Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Велитерм ЕООД

LG_Veliterm-2
гр. Велинград
бул. "Съединение" № 49
Пазарджишка област
тел: 035 950 510, 0886 849 885
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма „Велитерм” ЕООД е създадена през 2004г. с предмет на дейност проектиране и изграждане на отоплителни, слънчеви, вентилационни и ВиК инсталации, както и търговия с компоненти за тях. Тя предлага широка гама от котли и камини на всички видове гориво – твърдо, биогорива, течно и газообразно, както и на електричество. В тясно сътрудничество с Ерато Холдинг АД – лидер в сферата на комплексното предлагане на енергийни услуги, ”Велитерм” ЕООД се стреми да предостави на своите клиенти максимални удобства, чрез използване на най-модерни и екологични технологии. Фирмата е пионер в региона в разработката и монтажа на инсталации оползотворяващи биомасата като източник на топлинна енергия.Тя е и един от първите в страната биомаса сервизни центрове на Ерато Холдинг АД.

„Велитерм” ЕООД разполага със собствена складова база и магазин, където предлага на своите клиенти богат асортимент от изделия необходими за изграждането на Вашата инсталация на доказали се с качествените си продукти водещите световни и български производители като: Grundfos, Wolf, Honeywell, Emmeti, Fornara, Baypa, Viadrus, Atmos, MCZ, Isopipe, DAB, Zilmet, Radiatori 2000, Ерато, Termolux, Елдоминвест и много други. Всички продукти разполагат със сертификати за качество.

Основна цел на фирмата е нейните клиенти да получат услуга на високо ниво. Съвместно с нашите висококвалифицирани специалисти, Вие можете да изберете най-подходящият вариант за изграждане на Вашата инсталация и да си осигурите качествено и коректно обслужване. При нас огледа и офертата Ви са безплатни. Фирмата дава гаранция за изградените от нея инсталации, също така предлага и извънгаранционно обслужване.