Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

ВБХ България ООД

LG_Wbh
гр. София
ул. "Mюнхен" № 14
София-град област
тел: 02 943 3854, факс:02 943 3844
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Като най-голямата търговска фирма в бранша VBH развива своята дейност в световен мащаб. Световноизвестни производители ни доверяват техните изделия, а предприятия производители и занаятчии разчитат на нас за своите нужди от материали и помощ. При това нашите партньори залагат на комплексните VBH достижения:

Просто всичко от което Вие се нуждаете за производството и монтажа на врати и прозорци можете да го получите при нас. При това ние наблягаме особено на думата “всичко” – това означава висококачествени изделия, които винаги са в наличност.

Всичко просто -от първия контакт до ежедневната съвместна работа, от личния разговор до модерните средства за комуникация.Бързо и лесно хората от VBH са на Ваше разположение и Ви съдействат дружески и коректно в ежедневната дейност. Нашите многостранни възможности за комуникация са насочени към Вашите нужди, към висока ефективност и сигурност при изпълнението. Марката за услуги на VBH и многообразните начини за обслужване поставят мащаби в бранша и улесняват Вашия живот. За да можете Вие да се съсредоточите върху същественото – Вашите клиенти.

 

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.