Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Вайс Профил ООД

LG_WP
гр. София
бул. "Илиенско шосе" № 8
София-град област
тел: 02 936 0093, Факс: 02 936 0897
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

„Вайс профил” е бързоразвиваща се българска фирма и лидер в производството на PVC и алуминеви профилни системи за врати и прозорци (PVC и алуминева дограма). Фирмата е основана през 2003 г., а на пазара е от 2004 г.
Заводът се намира в индустриалната част на столицата и разполага с 14 модерни екструдера. Годишният капацитет е от над 25 000 тона. Около 65 % от продукцията се изнася в над 25 страни. Производствената ни база е на площ от 14 хиляди квадратни метра, разположена в собствен парк . Във „Вайс профил” работим над 500 души . Това е млад екип от икономисти, инженери, дизайнери, химици и специалисти, които непрекъснато създават нови продукти и търсят нови решения в строителството – както при производството на профили за врати и прозорци (дограма), така и при фасадните системи WPW 5000. Водещото в нашата работа е връзката ни с най-новите научни постижения. Нашите специалисти са в тясно сътрудничество с Химико-технологичен и металургичен университет. Съвместните ни разработки ни правят новатори в различни сфери на производството и така отговаряме на високите изисквания на нашите клиенти и партньори.
Първи в България въведохме технологията за изработване на PVC-профили (ПВЦ дорама) с безоловни стабилизатори. Така показваме отговорност към здравето на нашите клиенти и към околната среда.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.