Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Брамак ЕООД

LG_Bramac
гр.Елин Пелин 2100
п.к. 31
Софийска област
тел: 0725 680 31, факс: 0725 680 94
GSM: 0889 772 329
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Брамак България предлага не само керемиди, а цялостна покривна система, съобразена със съвременните изисквания, естетика и индивидуалност. Мисията ни е да подобряваме непрекъснато продуктите и услугите, като на първо място стои качеството. Със западна технология и ноу-хау произвеждаме вече десета година български продукт на световно равнище.

Приоритет на фирмата е пълният сервиз и обучението на строителните фирми и майстори в полагане на цялостната покривна система. Целта ни е да утвърдим тясно специализираната професия – покривач, доказана в развитите страни на Европа.
Нашите клиенти получават безплатни консултации преди, по време и след монтажа на покрива. Освен тези консултации, специалистите по покривни системи могат да изготвят за всеки клиент безплатна спецификация на необходимите елементи за съответния покрив и да осъществят контрол за качествено изпълнение. Така Брамак дава възможност на инвеститори и строители за точно планиране на вида на покрива, неговата стойност и контрол на вече изпълнения покрив.
Продуктите на БРАМАК представляват интелигентна система, позволяваща на архитекти и проектанти да предложат на инвеститори и изпълнители краен продукт с високо и гарантирано качество.
През 2007 г. Брамак отново се доказа като новатор в бранша за покривни материали, като въведе единственото покритие с тройна защита BRAMAC PRO. Основната функция на това покритие е да защитава керемидата от сурови климатични условия, осигурявайки по-устойчив цвят и по-еднородна повърхност. То се използва при производството на керемидите Атика Про и Класик Про.
През тази година Брамак въведе продукта Соларен покрив Брамак. За първи път на българския пазар се предлагат колектори, които се вграждат в покрива и по този начин не нарушават естетическата визия на покрива. Някои от основните предимства на Соларен покрив Брамак са: лесен и бърз монтаж, висок енергиен добив, подходящи за всякакви покриви, 10 години писмена гаранция.
От декември 2007 г. функционира и вторият завод на Брамак в с. Столник, община Елин Пелин. Той ще гарантира още по-навременните доставки, като по този начин отговори на все по-нарастващото търсене на продуктите на фирмата в България. Паралелно с това заводът ще работи и за износ в Сърбия, Македония, Албания, Косово и др. Предстои официалното му откриване през септември т.г.
Така с два завода в страната – разположени стратегически в двата края на България – София и в Силистра, Брамак още веднъж затвърждава позициите си на пазарен лидер.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.