Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Борислав Борисов ББ ЕООД

LG_BBorislavLtd
гр. Лом
ул. "Крали Mарко" № 4, п.к. 73
Монтанска област
тел: 097 166 862, факс: 097 166 863
GSM: 0888 384 933
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма ,, Борислав Борисов – ББ ” ЕООД е създадена в началото на 1998 година. В началото е регистрирана като еднолично търговско дружество. През първите две години от своето съществуване, тя съсредоточава усилията си в изграждане на складова база за черни и цветни метали. В последствие дейността се разширява и се включва асортимент от бои и химикали, строителни материали и дребна железария, козметика за ежедневието. След първоначално заплануваното изграждане на складова база за метали, в последствие са изградени и борса за строителни материали, бои и химикали. Фирмата е собственик на магазини за дребна железария и козметика, на борси за строителни материали, бои и химикали и едра железария. Тя е ориентирана както към продажбите на едро, така и към обикновените потребители и продажбите на дребно. Притежава също така цехове за обработка на метали, за направа на оградни мрежи и за изработване на детайли по желание на клиента.
Дружеството е успешен партньор на редица големи фирми като Арома , представител на продуктите на YTONG и лепилата с марка Теразид и Cerasit. Също така в магазинната мрежа на фирмата могат да се открият бои и химикали на доказалата своето качество марка Оргахим, козметика както на чужди производители и марки като NIVEA, HENKEL, Johnson&Johnson, Garnier и други, така и качествена козметика от доказали се български фирми и марки.
В своята кратка история, фирма ,, Борислав Борисов – ББ ” ЕООД винаги се е водела от сентенцията :
ПРИ НАС НЯМА, НЯМА
която е израз на вижданията на собственика на фирмата, че клиентът винаги е важен и неговите желания трябва да бъдат правилно, навременно и достатъчно добре задоволени. Изхождайки от това, фирмата предлага гъвкава политика спрямо всички свои клиенти, съобразена с възможностите на всеки от тях, от която да не загуби нито едната от двете страни.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.