Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Болкан Строй Груп ЕООД, София

LG_Bolkan Stroy
гр. София
ж.к. Суха река, ул.”Тодорини кукли” № 63
София-град област
тел: 070 017 376, 02 847 9824
Факс: 02 847 2917
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

„Болкан Строй Груп“ ЕООД и „ПроПласт – Т&Б“ ООД ОТОРИЗИРАН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА REHAU ЗА БЪЛГАРИЯ изцяло работим по стратегия, ориентирана към задоволяване на индивидуалните нужди и предпочитания на нашите Клиенти. Всички материали и елементи, които ние влагаме в производството на своите изделия, са на известни и доказали се на световните пазари производители като REHAU, SIEGENIA AUBI, MACO, ROTO, WURTH, SITAL, EXALCO, PROMOT със съответните сертификати за качество (DIN и TUV, ISO и БДС) и гаранция на техните продукти.

Във прозоречните решения, които фирма“Болкан Строй Груп“ ЕООД и „ПроПласт – Т&Б“ ООД разработва за всеки един от Вас, са включени най-подходящите профилни системи, обков, стъклопакети и аксесоари към дограмата, съобразно Вашите желания. За да може да постигнем нашата основна цел, а именно високо качество на крайния продукт, ние стриктно спазваме технологията на изработване и монтаж на PVC дограмата предписана от специалисти на фирма REHAU.

Екипът на „Болкан Строй Груп“ ЕООД и „ПроПласт – Т&Б“ ООД се състои от проектанти, инженери и квалифициран персонал, преминал през специално фирмено обучение.

Избирайки фирма „Болкан Строй Груп“ ЕООД и „ПроПласт – Т&Б“ ООД за изпълнител на Вашата дограма Ви получавате:
Обслужването, което желаете;
Пълна информация за всичко свързано с дограмата, както и за предлаганите от нас допълнителни продукти и услуги;
Компетентен съвет при избора на дограма и аксесоари към нея в зависимост от Вашите финансови възможности, нужди и предпочитания;
Предварителен проект на Вашата дограма по зададени от Вас размери;
Индивидуално ценово предложение с възможност за отстъпки.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.