Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Бау Център ЕООД

LG_Bond2001
гр. София
кв. Горна баня, ул. "Жамбилица" № 16
София-град област
тел: 02 956 9513, 02 956 9514
факс: 02 956 9513, GSM: 0888 914 841
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма “Бау Център” ЕООД е еднолично дружество с основен предмет на дейност производство и търговия на високоефективни, енергоспестяващи строителни системи и материали под търговската марка “БОНД 2001” .
Фирмата разполага с голяма производствена и складова база намираща, се в близост до гр.София.
„Бау Център” ЕООД работи с висококвалифицирани и вече доказали се изпълнители на строителни обекти и има дългосрочни планове за развитие с конкретни идеи и ясно определени цели.
Продукти с търговска марка „БОНД 2001“, се продават успешно от търговците, които имат строителни складове и железарии в цялата страна. Фирмата търгува с повече от 20 дистрибутора в големите и средни градове в България.Паралелно с развитието на дистрибуторската мрежа, ние непрекъснато се стремим да разширяваме услугите и гамата продукти, за да отговорим успешно на очакванията на всички наши клиенти. В дистрибуторската мрежа в страната предлагаме над 50 вида продукти произведени под търговската марка “БОНД 2001”.
Фирмата непрекъснато подобрява качеството на използваните методи и технологии в производството на строителни материали, за да отговори на постоянно повишаващите се изисквания на европейския пазар.
Екипът на „Бау Център” ЕООД работи усилено за развиването на предлаганите продукти с марка БОНД 2001”.Ръководството следва точно поставените си цели, разчитайки на квалифициран персонал, инициативен и отговорен, който има за задача да работи усилено за разширяването на пазарния дял и успешното извеждане на фирмата като водеща в сферата на търговията и производството на високоефективни енергоспестяващи строителни системи и материали в България.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.