Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Атлас ЕООД

LG_Atlas
гр. Велико Търново
ул."Н.Габровски" № 83 А
Великотърновска област
тел: 062 644 810, GSM: 0896 775 757
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

„Атлас” ЕООД (Строителна борса) е основано през февруари 2006 година в град Велико Търново.

Дружеството развива разностранни дейности, като най-приоритетното направление е търговия със строителни материали и извършване на строителни дейности. През последните 5 години дружеството се утвърди като една от водещите строителни борси в града и региона и изпълнител на висококачествени строителни услуги в областта на довършителните и ремонтни дейности.

Дружеството е представител на много водещи производствени и търговски фирми за строителни материали и технологии от страната: „Рьофикс” ЕООД, „Теразид” ЕООД, „Аустротерм България” ЕООД, „Веста Инд” ООД, „ДФХ България” ЕООД – Крафт, „Керамична къща Стралджа” ЕООД, „Деворекс” ООД, „Холсим България” АД, „Линдаб” ООД, „Планет строй” ООД, „Уником” ЕООД, „Прима блок” ООД, „Нидекс“ ООД, ОМВ – масла.

Постоянни клиенти на „Атлас” ЕООД са по-голямата част от строителните фирми от региона и търговски обекти за търговия на дребно. Фирмата предлага собствен транспорт за доставка на място на продуктите си, както и индивидуални цени и търговски отстъпки на редовните си клиенти. За всички предлагани материали предоставяме необходимите сертификати, декларации за произход и съгласувателни документи според законовите изисквания.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.