Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Арт Криейт ЕООД

LG_Artkrieit
София
ж.к. "Люлин" 3
бул. "Захари Стоянов" № 17, офис 1
София-град област
тел: 02 824 11 93
GSM 0878 670 325
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма“ Арт Криейт“ е еднолично дружество с ограничена отговорност което предлага продуктите и услугите си на българския пазар вече осем години. През тези години фирмата е натрупала  голям опит в изграждането на външни топлоизолационни системи (сайдинг), вътрешни стенни облицовки, антибактериални ПВЦ облицовки за бани и санитарни помещения, както и извършването на много други довършителни строително-монтажни услуги. Основните приоритети на  сравнително новосъздадената организация  са насочени към изграждането на по-добра работна база, разкриването на нови работни места, разширяването на продуктовия каталог, съответно и предлаганите услуги, както и цялостното развитие и затвърждаване на изградения през годините авторитет.

За 8-те години от създаването си, фирмата е изградила топлоизолационни системи(сайдинг) на над 500 домакинства и промишлени сгради в цялата страна. С използваните винилови продукти на Certain Teed, Kaycan и Foundry (които издават сертификат за качество и 50 години гаранция) фирмата е доказала, че може да задоволи изискванията на потребителите за екологично чисти, енергииноефективни и добре балансирани относно цена-качество фасадни решения.

В стремежа си да задоволиме все повече нужди на нашите клиенти фирмата ни ежегодно разширява дейноста си, като наемаме опитни специалисти чрез които в списъка на предлаганите от нас услуги вече са  дограми, покривни констукции, проектиране и изграждане на басеини и спа центрове, както и проектиране и сроителство на еднофамилни къщи.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.