Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Арт-Алумин ЕООД

LG_Art-Alumin
гр. Пловдив
ул. "Полковник Сава Муткуров"
Пловдивска област
тел: 032 622 202, GSM: 0896 611 012
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

„Арт-Алумин“ ЕООД – гр. Пловдив изработва и монтира алуминиева дограма от 1994 г., а от 1996 г. и PVC дограма, стъклопакет, противокомарни мрежи, вътрешни и външни щори, охранителни ролетки.

Благодарение на коректното отношение към клиентите и постоянното високо качество на продуктите, фирма „Арт-Алумин“ увеличава няколко пъти производствения си капацитет. Днес притежаваме две изцяло оборудвани линии за производство на PVC и алуминиеви дограми, отлично обучени цехови работници и монтажници със собствен транспорт.

Нашите технически консултанти са в състояние да дадат компетентен съвет по всички въпроси, свързани с прозоречните системи – разработка на техническите проекти, избор на материали на рамката, подходящото остъкляване за постигане на оптималните стойности на шумо- и топлоизолация.

От 1999 г.фирма „Арт-Алумин“ е лицензиран производител на PVC дограма с профили от немската фирма „KBE Fenstersysteme“, част от световния лидер в бранша „Profine“ GmbH. Директният внос, който осъществяваме от завода-производител гарантира на клиентите ни за произхода на профилите, които влагаме. Дългогодишното ни и коректно партньорство позволява договаряне на допълнителни отстъпки за по-крупни обекти.

Още от самото създаване на фирмата до днес стремежът ни е продуктите, които предлагаме на клиентите да имат най-доброто съотношение качество/цена.

Фактът, че през целия процес от проектиране до монтаж и следгаранционна поддръжка сме в услуга на клиента се доказва от най-ценната реклама за нас: от човек на човек.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.