Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Андреев и Ко ООД, София

LG_Andreev-KO
гр. София
бул. “Акад. Иван Евстатиев Гешов” № 26
София-град област
тел: 02 952 0483, Факс: 02 851 7194
0888 962 835
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

”Андреев и Ко” ООД е основана през 2002г. като продължава дейността на фирма ЕТ ”Танчо Андреев”, създадена през 1993г. През изминалите години фирмата набира така необходимия голям опит и успява да повиши както нивото на качеството си така и броя на доволните си клиенти.

Фирмата е специализирана в сферата на проектиране, производство, остъкляване, доставка и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма. Фирмата е директен вносител на немските ПВЦ профили РОПЛАСТО – www.roplasto.com от Германия, и разполага с големи наличности на склад, както и с редица необходими сертификати.

На разположение има собствена, напълно оборудвана, производствена база: Цех за ПВЦ дограма, за алуминиева дограма и за стъклопакети в гр. София, Цех за ПВЦ дограма, за алуминиева дограма и за стъклопакети в гр. Карлово; подсигурен е и собствен специализиран транспорт – 4 бр товарни автомобили, леки автомобили. Фирмата има офиси в гр.София, гр.Пловдив и гр.Карлово, а средния брой на ангажирания персонал към 01.09.2009г. е 25 души.

„Андреев и Ко” ООД има трайно установени добри отношения с всички свои доставчици, някои от които са основни доставчици и в бранша: „ROPLASTO”, ”СТИЛМЕТ” , ”АЛТЕСТ” , ”ИНТЕРКОМ ГРУП”, ”БЕСТАЛ”, „ДЕН БРАВЕН” и др.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.