Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Алпсофия ЕООД

LG_AlpSofia
гр. София
ж.к.Дружба 2, ул. "Обиколна' No 56 ет.2, ап.7
София-град област
тел: 0888 877 322, 0896 856 083
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма Алпсофия е лицензиран изпълнител на топлоизолация на Weber, Roefix, Baumit, Angro, Licata – фирми водещи производители. Алпсофия ЕООД е регистрирана с ЕИК 201715187 в сектор строителна дейност София и е наследник на ЕТ“Алпсофия-Николай Михайлов“, която се утвърди на пазара през 2006 година. Фирмата разполага с монтажни групи за всички големи градове – София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе и др. Предлагаме качествени решения на фасадните топлоизолации и саниране на сгради с 5, 10 и 15 годишни гаранционни системи. Разполагаме с професионални монтажници, строителни алпинисти и квалифицирани бригади за работа от скеле. Имаме собствено модулно скеле. Алпсофия – фирма за саниране с алпинисти и от скеле. Фирма лидер в специализираните монтажи и алпинистки услуги!

Основни услуги:
– Топлоизолация със скеле
– Топлоизолация от алпинисти
– Реновиране на сгради
– Възстановяване на фасади
– Машинно безвъздушно боядисване на сгради.

Алпинистки услуги:
Ремонт на панелни фуги. Укрепване и обезопасяване на опасни сгради. Външна реклама на сгради. Монтаж на рекламни и предпазни мрежи. Брандиране на сгради. Брандиране на остъклени фасади с перфо фолио, PVC фолио и др… както и целият спектър от монтажни и височинни услуги.

За обектите с голям ежедневен човекопоток и натоварените кръстовища в София, предлагаме безплатна изолация, ремонт на покрива или наем срещу:
– Външна реклама върху фасади от сградата
– Рекламна конструкция на покрива на сградата
– Обещетяване с площ недвижим имот – тавански помещения, подпокривни етажи, партери и др.
Ако не желаете ремонт по сградата или няма нужда от такъв, за описаните позиции предлагаме месечен наем!