Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Алпексперт Груп ООД

LG_Alpexpert
гр. София
жк. Младост 3, бл. 323 A
София-град област
тел: 02 975 5832, GSM: 0898 617 395
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

АЛПЕКСПЕРТ ГРУП е специализирана фирма за работа на труднодостъпни места по индустриален алпийски способ (ИАС). Използването на въжен достъп в промишлена, строителна или градска среда гарантира бързина, качество и безопасност при извършването на редица фасадни ремонти и дейности на височина.

АЛПЕКСПЕРТ ГРУП е атестиран член на Асоциация на работещите по алпийски способ (АРАС) за извършване на СМР на височина и за обучение по изискванията на АРАС.

АЛПЕКСПЕРТ ГРУП има изпълнени чрез въжен достъп десетки декари топлоизолационни ремонти, над сто декара почистени стъклени, окачени, каменни и декоративни фасади. Чрез прилагането на методите за работа по ИАС нашите промишлени алпинисти са монтирали и демонтирали няколко тона метални и други конструкции, както и десетки рекламни съоръжения. Фирмата е провела обучение на над 140 работници за работа по алпийски способ по системата, разработена от Асоциацията.

В продължение на десетина години работниците на АЛПЕКСПЕРТ ГРУП са натрупали над 30 000 часа безаварийна работа на височина по ИАС.

През цялата си практика АЛПЕКСПЕРТ ГРУП е държала на коректността в отношенията със своите клиенти и на качеството на предлаганите от фирмата услуги.

Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.