Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Алдотерм ООД

LG_Aldoterm
гр. Варна
ул. "Сан Стефано” № 27, ет. 1
Варненска област
тел: 052 607 363, GSM: 0888 738 840
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Приятният и здравословен климат в жилището днес повече от всякога би трябвало да е естествена даденост за всички нас.

Да се чувстваме добре в нашето жилище е една от предпоставките за нормален и здравословен живот.

„Алдотерм“ изработва алуминиева дограма от 1997 година, а от януари 2001 година нашата фирма е лицензиран производител на немска PVC-дограма – система КВЕ, за Варна. Производствената ни база е в чертите на града, което позволява бързо изпълнение на поръчките и своевременна корекция на конфигурация или размер, ако се налага.

Ние разполагаме с оборудване и машини, настроени по немски стандарт, и с добре подготвени специалисти, преминали специален курс на обучение. Нашето производство се контролира от специалисти на „KBE“. Месечният капацитет на фирмата за производство и монтаж е между 6000 и 7000 кв.м. Работейки в тясно сътрудничество със завода-производител, ние имаме възможност при изпълнение на крупни обекти да договаряме специални отстъпки. Счетоводните отчети на КВЕ сочат, че „Алдотерм“ се нарежда сред първите по продажби между партньорите за България.

В производството на PVC дограма ние в „Алдотерм“ използваме само висококачествени материали, защитили съответните сертификати, на базата на които нашите клиенти получават максимална гаранция за качеството на крайния продукт. При нас клиентът получава стопроцентова гаранция за произхода на профила. В „Алдотерм“ ние инвестираме неуморно в подобряване на технологиите на производството с цел удовлетворяване изискванията на клиентите и покриване на европейските норми. През юни 2005 година разработихме и внедрихме система за управление, качество и контрол ISO 9001.

За качеството на работа в „Алдотерм“ най-добре говорят множеството жилищни кооперации и еднофамилни къщи на територията на гр.Варна,гр. Каварна, гр. Балчик и др. както и немалкото хотели и обществени сгради, чиито собственици са се доверили на качеството на произвежданата от нас дограма.
За краткия период от август до октомври 2005 година ние изработихме и монтирахме приблизително 15 000 кв.м дограма на 7 обществени сгради в района на Североизточна България по програма на Министерството на икономиката и енергетиката и Европейската банка за енергийна ефективност (ЕЕ), това са многопрофилните болници за активно лечение – гр. Разград, Търговище, Шумен, Силистра, Добрич и терапевтична болница Варна, ПГАСТ – Русе.

През октомври 2005 година фирмата ни покри всички изисквания за качество на крайния продукт и е оторизирана от Агенцията за енергийна ефективност да извършва енергийноефективни дейности за дома и обществени сгради.

Съвсем заслужено екипът на „Алдотерм“ спечелихме първо място на единственото по рода си специализирано изложение „Трите ключа – дом, офис, вила“ през декември 2001 година и получихме почетната статуетка.

Освен висококачествената КВЕ дограма, ние предлагаме производство и монтаж на различни алуминиеви конструкции – със и без термопраг, плъзгащи врати и прозорци, преградни стени и остъкляване на тераси.

Отлично допълнение към изработената от нас дограма са е многообразните видове вътрешни и външни щори които „Алдотерм” предлага като завършек на вашите прозорци и постигане на максимален уют в дома.

В офиса на „Алдо-терм“ ние предлагаме на клиентите си винаги точна и компетентна информация за най-добрата

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.